Medewerkers

Ilse Parlevliet

Ilse Parlevliet

Mijn passie voor het werken in de eerste lijn fysiotherapie blijft de mens achter de klacht of aandoening. Niet voor niets heb ik mijn praktijk Stimulans genoemd omdat dat nog steeds de lading dekt hoe ik mijn werk zie. Naast de algemene fysiotherapeutische klachten ben ik geriatrisch fysiotherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van ouderen in de eerste lijn en in de thuissituatie. Goede multidisciplinaire contacten helpen mij daarbij. Ook hebben onverklaarbare klachten mijn interesse.

 

Anneleen

Anneleen Schinkel

In 2007 heb ik in Utrecht de opleiding tot fysiotherapeut afgerond, sinds 2009 ben ik ook geregistreerd oedeemtherapeut.  
Het is fijn om te mogen werken in een praktijk waar zorg en aandacht voor de cliënten bovenaan staat! De uitdaging in dit werk is om tot een gepaste behandeling te komen met cliënten om het functioneren te verbeteren of een klacht te verminderen; dat kan door middel van coaching, advies, oefeningen en/of een ‘hands-on’ benadering. Ieder mens is uniek, iedereen verdient een persoonlijke benadering.

 

Marlies Jongmans

Terug van weggeweest! In de laatste 7 jaar heb ik ruime ervaring opgedaan in de behandeling van mensen met psychosomatische klachten in de particuliere fysiotherapiepraktijk en in de chronisch pijnrevalidatie. Met behulp van lichaamsbewustwording leer ik inzicht te krijgen in het verband van de lichamelijke klachten, gedrag en gedachten. Wanneer dit inzicht er is help ik graag om weer in beweging te komen en weer vertrouwen te krijgen in fysieke en mentale mogelijkheden. Als gedragsverandering of anders leren omgaan met de lichamelijke klachten nodig is om weer in om balans te komen dan begeleid ik hiermee mbv coaching,oefentherapie, ontspanningstherapie, ademtherapie of runningtherapie. Naast de specialisatie psychosomatische fysiotherapie heb ik nog aanvullende cursussen gedaan als Mindfulness, Acceptance en Commitment Therapie en Graded Exposure. Alles om u weer bij Stimulans volop te kunnen begeleiden en ondersteunen bij uw bewegingsklachten!