Medewerkers

 

Ilse Parlevliet

Mijn passie voor het werken in de eerste lijn fysiotherapie blijft de mens achter de klacht of aandoening. Niet voor niets heb ik mijn praktijk Stimulans genoemd omdat dat nog steeds de lading dekt hoe ik mijn werk zie. Naast de algemene fysiotherapeutische klachten ben ik geriatrisch fysiotherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van ouderen in de eerste lijn en in de thuissituatie. Goede multidisciplinaire contacten helpen mij daarbij. Ook hebben onverklaarbare klachten mijn interesse.

 

Christien Lenferink

Een aantal patiënten, hulpverleners en huisartsen kennen mij waarschijnlijk nog van een paar jaar geleden! Na zes jaar intensief volledig met  fysiotherapieonderwijs bezig te zijn geweest op de Hogeschool Utrecht heb ik nu weer een nieuwe uitdaging om onderwijs, onderzoek en de praktijk te combineren. Een win-win situatie voor patiënt en student. Naast algemene fysiotherapeut, ben ik oncologie-en oedeemtherapeut. Daarom vind ik een goede samenwerking tussen de eerste en de tweede lijn en met andere hulpverleners belangrijk, ook op het gebied van oncologische revalidatie. De patiënt staat bij mij centraal en die probeer ik zoveel mogelijk zelf-management-ondersteuning te bieden in het kader van positieve gezondheid. Patiënten kunnen bij mij terecht, ook via DTF, in alle fases van de ziekte kanker met hulpvragen over beweegzorg en training ( ook tijdens chemotherapie ), bewegingsbeperkingen als gevolg van de medische behandelingen

(vroege- en late gevolgen ), lymf-oedeem, kanker gerelateerde vermoeidheid, spanning gerelateerde problematiek en SOLK. Het beroep fysiotherapie blijft continu in ontwikkeling en ik ontwikkel daar graag in mee in het belang van de patiënt!

 

Tosanne Verweij-van Es

Vanaf 2008 ben ik algemeen fysiotherapeut. De eerste jaren heb ik bij een zorgcentrum gewerkt. Na een periode van zorgverlof ben ik als zelfstandige bij eerstelijnspraktijken aan de slag gegaan ter vervanging van collega's, zo ook bij Stimulans. Per september 2018 ben ik vaker bij Stimulans te zien. Ik draag graag, waar nodig, mijn steentje bij. 

Het contact met de patiënten en de verschillende aandoeningen hebben mijn interesse.